Bruynzeel potloden 1

De Magie van Bruynzeel Potloden

Wat slim dat jij meer te weten wilt komen over Bruynzeel potloden. Sinds 1897 brengt Bruynzeel creativiteit tot leven met hoogwaardige potloden die zowel leuk als leerzaam zijn. Zo Leer je hoe je met verschillende grijze potloden schaduwen kunt creëren en je tekeningen tot leven kunt brengen. Ontdek de kracht van variatie, van lichte strepen tot krachtige lijnen. Of je nu een jonge kunstenaar bent die net begint of een ervaren illustrator, Bruynzeel potloden zijn jouw magische gereedschap. Met kleurrijke grijstinten kun je je eigen avonturen op papier creëren en ontdekken hoe elke potloodsoort een uniek verhaal vertelt!

H Voor Hard En Heldere Lijnwerk

Ontdek de magie van ‘H’ met de Bruynzeel potloden! De ‘H’ staat voor hard, en deze potloden bieden de kracht van precieze lijnen en fijne details. Met variaties zoals 2H tot 9H worden je tekeningen verrijkt met helderheid en nauwkeurigheid. Ideaal voor het tekenen van je overblijvende lijnwerk nadat je bijvoorbeeld Patrick Ster hebt nagetekend. De hardheid van ‘H’ maakt het mogelijk om gedetailleerde kunstwerken te creëren, waar elke lijn met precisie is gezet. Of je nu een beginnende kunstenaar bent of een ervaren illustrator, ‘H’ potloden voegen een vleugje subtiliteit toe aan jouw artistieke reis met Bruynzeel potloden! Tip: Het uitgummen van een H potlood gaat gemakkelijk, ondanks dat het een dikke lijn is. Dit komt omdat er minder grafiet in de ‘H’ Potloden zit.

De B Staat Voor Breed en Bold

Dan is het nu tijd om over de kracht van ‘B’ te vertellen. De ‘B’ staat voor breed en bold, en deze potloden bieden de magie van dikke lijnen en intense schaduwen. Met alle verschillende nummers, zoals 2B en 5B ,brengen ‘B’ potloden diepte en expressie in jouw nateken project. Ideaal voor het creëren van krachtige contouren, schetsen en gedurfde schaduwen. Dit type potlood kun je goed gebruiken bij het nateken van ons konijn. De zachtheid van ‘B’ maakt het mogelijk om moeiteloos te tekenen en subtiele nuances toe te voegen aan je creaties. Je zult zien dat je konijn er zachter en aaibaarder uit ziet dan wanneer je een ‘H’ potlood gebruikt. De Bruynzeel kleurpotloden zijn zeer geschikt voor de jongere kunstenaar. De potloden zijn dik en stevig, met een rijke pigment voor volle kleuren.

Harmonie En Balans Met Het HB Potlood

Nu je hebt gelezen over ‘H’ en ‘B’ potloden, is er nog een derde keuze in de Bruynzeel potloden set die je kunt gebruiken om na te tekenen.
Een potlood met de beide letters er op is een perfect potlood als je een groter onderwerp kiest om te tekenen zoals een landschap. “Harde lijnen, Bredere schaduwen” is een handig ezelsbruggetje om te bepalen of dit het juiste potlood is voor jouw tekening. Bij het nateken van een landschap, zoals ons winter landschap, is een HB potlood misschien wel de juiste keuze. De harde lijnen kun je gebruiken voor de bomen, de grond en andere objecten die je gaat natekenen. Voor de schaduw van de bomen, dieren of andere toevoegingen, kom je ook al een heel eind met een HB potlood.

HB Potloden
Grijs Tinten

Onze Ervaring Met De Bruynzeel Potloden

Het is niet voor niets dat Bruynzeel potloden populair zijn. Door de jaren langen ervaringen hebben zij een breed assortiment aan onder andere potloden uitgebracht. Ze liggen lekker in de hand, zijn niet te duur en geven je de mogelijkheid je tekenvaardigheid naar een hoger niveau te brengen. De potloden geven een ruime mogelijkheid om te spelen met alle tinten grijs die je maar nodig hebt. Met de H potloden hebben wij al verschillende cartoons en letters gemaakt. Bij het natekenen van dieren kwamen we er achter dat het HB potlood al veel mogelijkheden gaf. Dit potlood tovert zonder moeite 3 tinten op je papier. Ontdek zelf de magie van grijs met deze geweldige en betaalbare set Bruynzeel potloden!

Bruynzeel potloden set