ben jij ook zo gek op Franse Frietjes. dan is Kawaii Frietjes Tekenen misschien een leuke oefening om mee te beginnen. Deze tekenstijl is makkelijk na te tekenen. En met een makkelijker onderwerp helemaal. ZO maak je in zeven stappen een super schattig bakje friet. laten we snel beginnen met de eerste stap, namelijk het tekenen van het bakje. Deze bestaat uit een set van vier licht buigende lijnen. Voor de afmetingen van jouw Kawaii Frietjes Tekenen kun je aanhouden dat het bakje en de frietjes zelf bijna even lang zijn. Natuurlijk zitten er verschillende lengtes friet in je bakje, hier kun je dan ook zelf bepalen hoe jouw frietjes er uit komen te zien. Wanneer je jouw bakje goed vindt, kun je vast twee rondjes op je bakje tekenen voor de ogen. Ook kan het helpen om wat lijnen voor jouw Franse frietjes te tekenen. Zo weet je alvast hoe breed deze gaan worden.

Kawaii Frietjes Tekenen 1

Gezichtjes Op De Kawaii Frietjes Tekenen

De beginvorm van je frietbakje is klaar, en je kunt al bijna de gezichtjes op het bakje en de Kawaii Frietjes Tekenen. Op het bakje komt een rechte lijn tussen de oogjes te staan. Grappig genoeg geeft dit al direct het idee van een mond en lijkt je doosje al zijn emotie te krijgen. Teken je een boogje onder deze rechte lijn, dan verschijnt er een blije lach. Geef je Franse frietjes nu een vorm die jij leuk vindt. Tip: gebruik google eens om het beeld van een Fransman te zien. Je kunt je frietjes Frans maken door ze een baret of snor te geven! Accentueer de frietjes met een wat dikkere lijn, en geef ze diepte door de dunne lijn in het midden te tekenen, zonder dat die de rand van je bakje raakt.

Kawaii Frietjes Tekenen 2

Bijna Klaar Om In Te Kleuren

we zijn al weer bijna aangekomen aan de laatste stap van ons lesje Kawaii Frietjes Tekenen. Als je tevreden bent over je Frietjes dan kun je aan de laatste stapjes beginnen. In het mondje van jouw frietbakje komt nog een klein gebogen lijntje voor de tong. Onder aan je bakje staat nog een te tekenen lijn. Deze lijn zorgt er voor dat je bakje wat diepte krijgt. Ook laat het zien dat je bakje goed kan staan. Want zo’n lief gezichtje mag natuurlijk niet op de grond vallen. Voor twee stralende ogen kleur je ze diep zwart in, maar houd je er nog wel twee witte rondjes in om de ogen te laten stralen. Wanneer je geen gezichtjes op jouw Kawaii Frietjes Tekenen gaat, kun je direct beginnen met inkleuren. Wil je ook gezichtjes op je frietjes, geef ze dan vooral verschillende emoties. Ook kun je Mayonaise en Ketchup gebruiken voor de ‘haren’.

Kawaii Frietjes Tekenen 3
Kawaii Franse Friet Idee